Koronapassi käyttöön

Viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti Oulun baokkiorkesterin Barokkijoulun lumoa -konsertissa on käytössä koronapassi. Koronapassia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta. Tarvittaessa tulee varautua todistamaan henkilöllisyys kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. 

Koronapassi on hyvä ladata tai tulostaa etukäteen ja konserttiin on hyvä saapua hyvissä ajoin. Toivomme, että tullessasi konserttiin otat valmiiksi esille koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen, jotta sisääntulo ja koronapassien tarkastus tapahtuu mahdollisimman jouhevasti.

Koronatodistuksen voi ladata Omakannasta osoitteesta kanta.fi

Saavuthan konserttiin vain terveenä ja noudatat hyviä hygieniakäytäntöjä. Suosittelemme maskin käyttöä konsertissa.

Aluehallintoviraston päätös

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kuntien alueella 26.11.–25.12.2021. Toimijat voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön tilaisuuksia edellyttämällä yli 16-vuotiaalta EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä yleisötilaisuuteen pääsemiseksi.

Tartuntatautilain pykälään 58 perustuva päätös kokoontumisrajoituksista on tehty koronaviruksen laajemman leviämisen ehkäisemiseksi, riskiryhmien suojelemiseksi ja terveydenhuollon kantokyvyn turvaamiseksi alueella.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on koronaepidemian leviämisalue ja tilanne on edelleen heikentynyt. Rokotuskattavuus on muuta maata alhaisemmalla tasolla. Ilmaantuvuusluku alueella on tällä hetkellä Suomen suurin ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhka on olemassa.

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston tiedote uusista rajoituksista ja koronapassin käyttöönotosta.