Oulun vanha musiikki mukaan Kaikukortti-verkostoon

Oulun vanha musiikki -yhdistyksen konsertit ja festivaali on mukana Kaikukortti-ohjelmistossa. Kaikukortilla voi hankkia lipun yhdistyksen järjestämiin yksittäisiin konsertteihin (vuonna 2019 15.11. ja 4.12.) sekä Oulun Vanha Musiikki -festivaalille 5.–9.2.2020.

Lippuja on saatavilla Oulu10-palvelupisteistä, Kulttuuritalo Valveelta ja Ticketmaster-myyntipisteistä. Kaikukortti on esitettävä lippua hankkiessa. Kortilla ei voi hankkia lippua verkkokaupasta.

Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Kortti on henkilökohtainen ja maksuton. Kaikukortin hankkimisesta ja muista kulttuurikohteista voi lukea lisää Oulun kaupungin nettisivuilta.

Oulun Kaikukortti-verkostossa on mukana kymmeniä kulttuurikohteita. Kaikukortti on käytössä usealla paikkakunnalla Suomessa. Kaikukortilla voi käyttää kaikkien Kaikukortti- alueiden kulttuuritarjontaa. Eri alueiden Kaikukortti-tarjontaan voi tutustua tarkemmin Kulttuuria kaikille -palvelun sivuilla.

Oulun vanha musiikki toivottaa Kaikukortti-yleisön tervetulleeksi nauttimaan vanhasta musiikista.