Yhdistys

RAKASTAMME VANHAA MUSIIKKIA
Oulun vanha musiikki on vuodesta 2009 toiminut taideyhdistys, joka järjestää vuosittaista Oulun Vanha Musiikki -festivaalia sekä Kreettan kammari ja Café Barock Oulu -konserttisarjoja. Yhdistyksen arvoina ovat taide, tasavertaisuus ja laillisuus sekä toveruus. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja vahvistaa vanhan musiikin harrastusta, konsertti- ja koulutustoimintaa Oulussa ja Pohjois-Suomessa järjestämällä konsertteja ja koulutustapahtumia yhteistyössä kunnallisten taidelaitosten, musiikkioppilaitosten, seurakuntien ja muiden kulttuurialan toimijoiden kanssa. Yhdistyksen jäseninä on niin ammattimuusikoita, musiikin harrastajia kuin vanhaa musiikkia rakastavaa konserttiyleisöä ja yhdistyksen toiminnan tukijoita. 
OULUN BAROKKIORKESTERI
Oulun barokkiorkesteri (Obo) on Oulun vanha musiikki ry:n yhteydessä toimiva oululaisten oma periodiorkesteri. Orkesteri mahdollistaa Oulun seudun ja Pohjois-Suomen vanhaan musiikkiin erikoistuneille muusikoille ammattitaidon ylläpitämisen ja kehittämisen sekä musiikin esityshistoriatietoisten musiikkikäytänteiden syvällisemmän harjoittamisen pitkäjänteisesti barokkiorkesteritoiminnassa.

JÄSENEKSI

Liity yhdistykseemme jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake ja maksamalla kuluvan kauden 1.7.2020–30.6.2021 jäsenmaksu 25 € Oulun vanha musiikki ry:n tilille  FI66 5741 3620 4531 98, viitenumero 1588.

Jäsenenä tuet arvokasta kulttuuritoimintaa ja saat tietoa yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista ja asioista jäsenkirjeissä. Jäsenetuna mahdollisuus edullisempiin lipunhintoihin yhdistyksemme järjestämissä konserteissa.

Oulun vanha musiikki ry:n hallitus 2020-2021:
Johanna Leponiemi, puheenjohtaja
Laura Kangas, varapuheenjohtaja
Tiina Kortelainen
Virve Räisänen
Taina Kortelainen

Lisätietoja sähköpostitse: oulunvanhamusiikki at ovm.fi.

Johanna Leponiemi
puheenjohtaja(at)ovm.fi
+358 41 4355941

tuotanto(at)ovm.fi