Yhdistys

Oulun vanha musiikki ry:n tarkoituksena on edistää vanhan musiikin harrastusta, konsertti- ja koulutustoimintaa Oulussa ja Oulun seudulla. Yhdistys on toiminut vuodesta 2009 ja tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää konsertteja ja koulutustapahtumia yhteistyössä Oulun seudun taidelaitosten, oppilaitosten, seurakuntien ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Yhdistys järjestää vuosittain Oulun Vanha Musiikki -festivaalia ja ympärivuotisesti Kreettan kammari -konserttisarjaa sekä Kreettan klubi -tapahtumia. Yhdistys on Suomen vanhan musiikin liiton Svamulin jäsen.

Yhdistyksen hallituksen jäsenet toimintavuonna 2017-2018 ovat Johanna Leponiemi, puheenjohtaja, Tiina Kortelainen, sihteeri, Marko Jouste, Virva Pietilä ja Anna-Maija Rousselle.

Yhteystiedot:

Johanna Leponiemi, puheenjohtaja@ovm.fi,  +358 41 4355941
Tiina Kortelainen, sihteeri@ovm.fi, +358 400 446483

Taustan kuva: Orazio Gentileschi: The Lute Player (1612/1620)